به گزارش سافت گذر، محققان دانشگاه نورث وسترن، کاربرد دیگری برای ماده گرافن پیدا کرده اند و آن هم رنگ مو است.
بر اساس مطالعه انجام شده، از گرافن می توان به عنوان رنگ مو غیر سمی و بدون الکتریکه ساکن استفاده کرد که توانایی تغییر رنگ بدون ایجاد دگرگونی های شیمیایی در مو را دارد.
جیاکسینگ هوآنگ، مهندس متالوژی که در این آزمایش حضور دارد می گوید:(( ما مورد استفاده گرافن را برای حل مشکلات شیمیایی نشان دادیم. این صفحات سیاه می توانند به عنوان رنگ، مو بسیار کاربردی باشند)).
گرافن دارای چند ویژگی است که آن را واقعاً کاربردی می کند. یکی از این موارد، ضخامت اتم آن است زیرا این ماده، ضخیم ترین و قوی ترین ماده شناخته شده در علوم را دارا می باشد. همچنین، انعطاف پذیری، رسانا و شفافیت نیز از دیگر ویژگی های گرافن هستند.
به گزارش سافت گذر، هوآنگ و دیگر همکارانش می خواستند شیوه بکارگیری برخی ویژگی های مواد مختلف را با کنترل و مشاهده آنها مشاهده کنند که استفاده به عنوان رنگ مو، یکی از این موارد است.
استفاده از این مواد به عنوان رنگ مو، مواد شیمیایی و سمی ندارند مگر اینکه به جای بکارگیری گرافن خالص، از گرافن اکسید استفاده شود.
نازک بودن و انعطاف پذیر بودن گرافن اکسید، باعث شد تا محققان هر مو را با پلیمر غیرسمی بررسی کرده و آن را ضخیم کنند.
رنگ مو جدید، دارای خاصیت ضد مواد الکتریکی ساکن است که باعث می شود از فر شدن مو جلوگیری به عمل آید.
هوآنگ دو رنگ مو مشکی و قهوه ای تولید کرد و هر کدام از آنها را نیز به طور مجزا بررسی می کند.
به گزارش سافت گذر، گرافن از سال 2004 (نخستین سال کشف) باعث سردرگمی دانشمندان شده است ولی زمان زیادی طول نکشیده است که آنها در مورد این ماده تئوری ارائه دهند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که گرافن می تواند در فیلترهای آب، اجسام نیمه رسانا (مانند رنگ مو) و سلولهای خورشیدی تغییر ایجاد کند.
البته بسیاری از موارد استفاده از گرافن هنوز در حد تئوری باقی مانده اند بنابراین باز هم می توان این ماده را گیج کننده پنداشت.
با این اوصاف اما، هوآنگ و همکارانش معتقدند این رنگ مو جدید می تواند با دیگر مواد متفاوت باشد.
هوآنگ بر این باور است که:(( تولید رنگ مو از گرافن باعث از بین رفتن این ماده می شود زیرا از خاصیت های نه چندان قدرتمند آن مانند رنگ مشکی و قهوه ای بهره می برد)).
ولی به هر حال، ما مطالبی در مورد گرافن آموختیم و باید برای فراگیری دانش بیشتر در مورد این مواد، صبر کنیم.
منبع: digitaltrends.com